Kazerneplein Roermond Nederland in Roermond via Huurflits

Kazerneplein Roermond NederlandHet appartement is gelegen op de 14e verdieping van de Centrumtoren en op korte termijn beschikbaar voor mensen van 50 jaar en ouder. Voor dit appartement geldt een inkomenseis. Het woonoppervlak van het appartement is 82 m2 en de woning heeft een heerlijk lichte woonkamer en twee royale slaapkamers.De badkamer van het appartementen is afgewerkt met een ruime inloopdouche en wastafel. De keuken is uitgerust met boven- en onderkasten en een keramische kookplaat en afzuigkap. Het appartement heeft naast een ruime berging in de woning ook nog een eigen berging op één van de onderste verdiepingen van het complex.Het is ook goed mogelijk om uw conditie op peil te houden. Op de derde verdieping is er een cardiofitness- en fysiotherapieruimte ingericht die uitsluitend toegankelijk is voor bewoners. Zo vaak als u wilt kunt u met verschillende moderne fitnessapparaten uw conditie op peil houden.

Je vind de Appartement aan de Kazerneplein Roermond Nederland  te Roermond nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Roermond aan de Kazerneplein Roermond Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Roermond. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kazerneplein in Roermond wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kazerneplein in Roermond – Klik hier

Details van Appartement Kazerneplein in Roermond

Prijs – 716.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 82

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kazerneplein Roermond Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren