Keenenburgweg Schipluiden Nederland in Schipluiden via Huurflits

Keenenburgweg Schipluiden NederlandDe kamer is geheel voorzien van raambekleding, laminaat en een ruime inbouwkast. Deze mooie woning is gelegen in een rustige omgeving en dichtbij supermarkten en eetgelegenheden.De overige voorzieningen zoals keuken, douche en toilet worden gedeeld met de medebewoners. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en de woning heeft 2 badkamers

Je vind de Kamer aan de Keenenburgweg Schipluiden Nederland  te Schipluiden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Schipluiden aan de Keenenburgweg Schipluiden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Schipluiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Keenenburgweg in Schipluiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Keenenburgweg in Schipluiden – Klik hier

Details van Kamer Keenenburgweg in Schipluiden

Prijs – 231.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Keenenburgweg Schipluiden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren