Kees_de_Haanstraat Sappemeer Nederland in Sappemeer via Huurflits

Kees_de_Haanstraat Sappemeer NederlandDit 3 kamer appartement bevat een woonkamer met 2 aparte slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken en een compleet vernieuwde badkamer. De luxueuze keuken is voorzien van een kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-vriescombinatie en combimagnetron. De luxe badkamer is voorzien van een douche, wastafel met wastafelmeubel, spiegelkast met verlichting en er is een toilet aanwezig.Dit appartement beschikt over een balkon.Dit appartement beschikt over een balkon.Tevens zijn er 6 garageboxen op het perceel en bergingen in de kelder die er eventueel bij gehuurd kunnen worden. Wel krijgt elk appartement eventueel een parkeerplek op het parkeer.

Je vind de Appartement aan de Kees_de_Haanstraat Sappemeer Nederland  te Sappemeer nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Sappemeer aan de Kees_de_Haanstraat Sappemeer Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Sappemeer. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kees de Haanstraat in Sappemeer wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kees de Haanstraat in Sappemeer – Klik hier

Details van Appartement Kees de Haanstraat in Sappemeer

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kees_de_Haanstraat Sappemeer Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren