Kees_Faessens_Rolwagensteeg Gouda Nederland in Gouda via Huurflits

Kees_Faessens_Rolwagensteeg Gouda NederlandIndeling: gezamenlijke entree en patio, trap naar de 2e verdieping, entree appartement, inkomhal, ruime woonkamer met open keuken voorzien van een gaskookplaat en afzuigkap. Slaapkamer aan achterzijde. Badkamer voorzien van een douche, toilet en wastafel. In het appartement ligt een laminaatvloer en het gehele appartement is voorzien van dubbel glas. Daarnaast is er een wasmachineaansluiting en beschikt de woning over mechanische ventilatie. Inclusief privéparkeerplaats op afgesloten terrein.

Je vind de Appartement aan de Kees_Faessens_Rolwagensteeg Gouda Nederland  te Gouda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Gouda aan de Kees_Faessens_Rolwagensteeg Gouda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Gouda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kees Faessens Rolwagensteeg in Gouda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kees Faessens Rolwagensteeg in Gouda – Klik hier

Details van Appartement Kees Faessens Rolwagensteeg in Gouda

Prijs – 915.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 46

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kees_Faessens_Rolwagensteeg Gouda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren