Keijzerstraat Hoek Nederland in Hoek via Huurflits

Keijzerstraat Hoek NederlandBinnenkomst in de half open keuken. De keuken is geheel vernieuwd en voorzien van de nodige inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, oven, koel/vries-combinatie, dubbele spoelbak en inductiekookplaat.Via de keuken is er toegang tot de ruime en lichte woonkamer. Vanuit de woonkamer betreed je de badkamer welke is voorzien van toilet, wastafel, douche en wasmachineaansluiting.1e verdieping:Via de trap in de woonkamer betreed je de ruime en open bovenverdieping met veel lichtinval en inbouwspots.

Je vind de Huurwoning aan de Keijzerstraat Hoek Nederland  te Hoek nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Hoek aan de Keijzerstraat Hoek Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Hoek. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Keijzerstraat in Hoek wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Keijzerstraat in Hoek – Klik hier

Details van Huis Keijzerstraat in Hoek

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 66

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Keijzerstraat Hoek Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren