Keizersgracht Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Keizersgracht Eindhoven NederlandDeze unieke en luxe accommodaties met veel authentieke elementen variëren van lofts met grote ramen en hoge plafonds tot studio’s en 1 slaapkamer appartementen. Het L-vormige gebouw bevat 18 short-stay accommodaties gelegen aan zowel de Stadspoort als de Keizersgracht, in het levendige stadscentrum van Eindhoven tussen winkels, restaurants, uitvalswegen en openbaar vervoer.

Je vind de Studio aan de Keizersgracht Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Eindhoven aan de Keizersgracht Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Keizersgracht in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Keizersgracht in Eindhoven – Klik hier

Details van Studio Keizersgracht in Eindhoven

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 44

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Keizersgracht Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren