Keizersgracht in Amsterdam via Esteon

KeizersgrachtTe huur in Amsterdam! Een appartement, gestoffeerd, van 110m2 bestaande uit 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Voorzieningen: Parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, ligbad. De huurprijs is €2.500,- per maand. De borgsom bedraagt €5.000,-. Is dit de juiste woning voor jou?

Je vind een Appartement in Centrum, Amsterdam nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Keizersgracht en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Centrum, Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement in Centrum, Amsterdam – Klik hier

Details van Appartement in Centrum, Amsterdam

Prijs – 2500.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 110m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Keizersgracht

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren