Keizersgracht in Amsterdam via Esteon

KeizersgrachtWoonruimte te huur in Amsterdam, Centrum. Een appartement met een oppervlakte van 110m2, 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Het zal gestoffeerd opgeleverd worden. De huurprijs is €2.500,- per maand. De borgsom bedraagt €5.000,-. Matchen jouw woonwensen met deze woonruimte?

Je vind een Woonruimte te huur in Amsterdam, Centrum nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Keizersgracht en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonruimte te huur in Amsterdam, Centrum wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonruimte te huur in Amsterdam, Centrum – Klik hier

Details van Woonruimte te huur in Amsterdam, Centrum

Prijs – 2500.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 110m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Keizersgracht

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren