Keizerstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Keizerstraat DenHaag NederlandIndeling: gemeenschappelijke entree op straatniveau, trap naar 1e verdieping, kamer van ca.: 4.55 x 2.87 met eigen wastafel. Voor dit deel van het gebouw worden de voorzieningen (keuken, toilet en douche) gedeeld met 5 personen.

Je vind de Kamer aan de Keizerstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad DenHaag aan de Keizerstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Keizerstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Keizerstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Kamer Keizerstraat in Den Haag

Prijs – 425.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 13

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Keizerstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren