Kelders Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Kelders Leeuwarden NederlandOmschrijvingGeheel gerenoveerd zelfstandig appartement in het hartje centrum van Leeuwarden met uitzicht over de grachten.. Het appartement heeft een aparte slaapkamer, woonkamer met open keuken,met inbouwapparatuur, douche en toilet. Er is een klein buiten aanwezig. De huurprijs is exclusief gas, electra, water en gemeentelijke belastingen.

Je vind de Appartement aan de Kelders Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Kelders Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Apartement Kelders in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Apartement Kelders in Leeuwarden – Klik hier

Details van Apartement Kelders in Leeuwarden

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kelders Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren