Kelmonderstraat Beek Nederland in Beek via Huurflits

Kelmonderstraat Beek NederlandMiddels de authentieke houten poort, betreedt u de gezamenlijke hal alwaar het trappenhuis naar de bovenwoning. Het halletje (12m²) met uw eigen voordeur geeft u toegang tot de woonruimte (18m²) met aansluitend de nieuwe keuken (8m²). Deze is v.v. 4-pits inductie kookplaat, een vaatwasser, een heteluchtoven, een ijskast met vriezer en de aansluiting voor wasmachine/droger. De slaapkamer (14m²) is aan de binnen cour gelegen, waardoor een oase van rust. Naast de keuken ligt de gerenoveerde badkamer (4,5m²) v.v. een inloopdouche met regen- en handdouche, wastafel met meubel, toilet en de infra rood plaatverwarming.

Je vind de Appartement aan de Kelmonderstraat Beek Nederland  te Beek nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Beek aan de Kelmonderstraat Beek Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Beek. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kelmonderstraat in Beek wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kelmonderstraat in Beek – Klik hier

Details van Appartement Kelmonderstraat in Beek

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kelmonderstraat Beek Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren