Kemperbergerweg Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Kemperbergerweg Arnhem NederlandVia een oprijlaan bereikt u de woning, ook bevindt zich hier de houten berging van circa 6 m2. De bungalow wordt opgeleverd met laminaatvoer, airconditioning, keuken met apparatuur te weten; inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en magnetron. De moderne badkamer is ook van alle gemakken voorzien, zo is er een wastafelmeubel, spiegel, designradiator, douchecabine met thermostaatkraan en zwevend toilet.

Je vind de Huurwoning aan de Kemperbergerweg Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Arnhem aan de Kemperbergerweg Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Kemperbergerweg in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Kemperbergerweg in Arnhem – Klik hier

Details van Huis Kemperbergerweg in Arnhem

Prijs – 885.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kemperbergerweg Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren