Kenkersweg Valkenburg Nederland in Valkenburg via Huurflits

Kenkersweg Valkenburg NederlandDe woning bestaat uit:Een entree/hal met meterkast, toilet met fontein, woonkamer met openkeuken en staat in open verbinding met een hobby/bergruimte.De woonkamer van ca. 25m2 met openkeuken is uitgerust met een laminaatvloer en is voorzien van een inbouw spotverlichting.De keuken is voorzien van een keukenblok met een afwasmachine, een oven, een 4 pits gaskookplaat, een afzuigkap en een ijskast met een aparte 2 laden vriezer.Via de woonkamer komt u in de ruime slaapkamer van ca. 14m2 met aansluitend de badkamer.De badkamer is voorzien van een zeer ruime inloopdouche met wastafel en aansluiting voor de wasmachine.De hobby/bergruimte heeft een zeer riante afmeting en is ca. 30m2.( 8.2 x 3.6).

Je vind de Appartement aan de Kenkersweg Valkenburg Nederland  te Valkenburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Valkenburg aan de Kenkersweg Valkenburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Valkenburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kenkersweg in Valkenburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kenkersweg in Valkenburg – Klik hier

Details van Appartement Kenkersweg in Valkenburg

Prijs – 957.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kenkersweg Valkenburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren