Kerkengang Almelo Nederland in Almelo via Huurflits

Kerkengang Almelo NederlandLeuke bovenwoning gelegen in het oude centrum van Almelo. INDELING: 1e etage: Entree met lange hal, dichte keuken v.v. inbouwapparatuur (te weten: vaatwasser, koelkast, gasfornuis en afzuigkap), toilet en ruime woonkamer. 2e etage: Overloop met diverse kasten, grote slaapkamer aan voorzijde, badkamer met douche en toilet, kleine slaapkamer aan achterzijde.

Je vind de Appartement aan de Kerkengang Almelo Nederland  te Almelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Almelo aan de Kerkengang Almelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Almelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kerkengang in Almelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kerkengang in Almelo – Klik hier

Details van Appartement Kerkengang in Almelo

Prijs – 808.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kerkengang Almelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren