Kerklaan Apeldoorn Nederland in Apeldoorn via Huurflits

Kerklaan Apeldoorn NederlandGeweldig uitzicht over het Oranjepark vanuit deze ruime kamer met eigen keuken en dakterras.Een kamer van 21m² gelegen op de 1e verdieping aan de Kerklaan. Er is een keuken met koelkast, 4-pits gaskookplaat, magnetron en afzuigkap. Het toilet en de douche worden gedeeld met 2 medebewoners.Een aantal praktische zaken kunnen worden overgenomen van de huidige huurder:- XXL kast;- Uitschuifbare tafel;- Bank en bijzettafel.

Je vind de Kamer aan de Kerklaan Apeldoorn Nederland  te Apeldoorn nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Apeldoorn aan de Kerklaan Apeldoorn Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Apeldoorn. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Kerklaan in Apeldoorn wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Kerklaan in Apeldoorn – Klik hier

Details van Kamer Kerklaan in Apeldoorn

Prijs – 485.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 21

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kerklaan Apeldoorn Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren