Kerklaan Apeldoorn Nederland in Apeldoorn via Huurflits

Kerklaan Apeldoorn NederlandIndeling:U komt binnen in de ruime hal.Vanuit de hal heeft u toegang tot de 1e slaapkamer, separaat toilet, de moderne badkamer (met douche en wastafel) en de praktisch ingerichte woonkamer. De woonkamer heeft een open keuken welke van alle gemakken is voorzien. Tevens treft u in de woonkamer toegang tot de 2e slaapkamer.Bijzonderheden van het appartement:Het appartement is voorzien van vloerverwarming;Het appartement heeft een woonkamer met luxe open keuken;Het appartement heeft 2 slaapkamers en een balkon;De keuken is 3 meter breed en voorzien van een vaatwasser, koel-vriescombinatie, combimagnetron, gaskookplaat en afzuigkap;Er is een lift aanwezig in het complex;Centrum en park op loopafstand;

Je vind de Appartement aan de Kerklaan Apeldoorn Nederland  te Apeldoorn nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Apeldoorn aan de Kerklaan Apeldoorn Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Apeldoorn. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kerklaan in Apeldoorn wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kerklaan in Apeldoorn – Klik hier

Details van Appartement Kerklaan in Apeldoorn

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 76

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kerklaan Apeldoorn Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren