Kerklaan Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Kerklaan Groningen NederlandDe woning is op vijf minuten fietsafstand van de Grote Markt en op tien minuten fietsafstand van het Zernike complex. De woning is gebouwd in 1886 en bezit nog een aantal karakteristieke elementen. De woonkamer is ca. 19m2, de keuken is ca. 12m2 en de slaapkamer aan de achterkant is ca. 6m2. De badkamer is gelegen op de begane grond en is ca. 3m2 en is voorzien van een douche en toilet. De woning beschikt over een achtertuin van ca. 30m2.Vanuit de gang is er een vaste trap die uitkomt op de zolder. De zolder is ca. 16m2, de vloeroppervlakte van de zolder is ca. 23m2.Let op: de woning wordt opgeleverd in de huidige staat, hier worden geen veranderingen toegepast. De woning kan tijdelijk gehuurd worden voor een jaar met een optie voor nog een jaar.

Je vind de Huurwoning aan de Kerklaan Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Groningen aan de Kerklaan Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Kerklaan in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Kerklaan in Groningen – Klik hier

Details van Huis Kerklaan in Groningen

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kerklaan Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren