Kerkpad Warmenhuizen Nederland in Warmenhuizen via Huurflits

Kerkpad Warmenhuizen NederlandIndeling:U komt binnen via het eigen terras in de woonkamer. Hier bevindt zich een open keuken met koelkast met vriesvak, vaatwasser, oven en magnetron en kookplaat met afzuigkap. Naast de woonkamer bevindt zich de badkamer, welke is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de slaapkamer aan de achterzijde. Helaas is er geen wasmachine aanwezig.Via de openslaande deuren komt u in de tuin. De zonligging is uitstekend en de tuin biedt u door de beschutte ligging veel privacy.U kunt parkeren op de parkeerplaatsen op het plein voor de woning.

Je vind de Huurwoning aan de Kerkpad Warmenhuizen Nederland  te Warmenhuizen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Warmenhuizen aan de Kerkpad Warmenhuizen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Warmenhuizen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Kerkpad in Warmenhuizen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Kerkpad in Warmenhuizen – Klik hier

Details van Huis Kerkpad in Warmenhuizen

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kerkpad Warmenhuizen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren