Kerkplein Meerssen Nederland in Meerssen via Huurflits

Kerkplein Meerssen NederlandIndeling: beg. grond: gemeenschappelijke entree, met brievenbussen en trappenhuis. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een bijgebouw, waar de bergingen zijn gesitueerd.Appartement: speels ingedeelde hal/entree (alwaar meterkast en berging boiler), vanwaar uit alla vertrekken bereikbaar zijn. De badkamer (ca. 4,24m²) is v.v. toilet, douche en wastafel met planchet en spiegel. De ruime woon/eetkamer is voorzien van een open keuken met eenvoudig keukenblok. De slaapkamer (ca. 10m²), kenmerkt zich net als de woonkamer door de hoge plafonds en raampartijen.

Je vind de Appartement aan de Kerkplein Meerssen Nederland  te Meerssen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Meerssen aan de Kerkplein Meerssen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Meerssen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kerkplein in Meerssen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kerkplein in Meerssen – Klik hier

Details van Appartement Kerkplein in Meerssen

Prijs – 614.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 51

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kerkplein Meerssen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren