Kerkstraat Doenrade Nederland in Doenrade via Huurflits

Kerkstraat Doenrade NederlandDit knusse appartement is gelegen op de tweede en derde verdieping en beschikt over een woonkamer met open keuken, een ruim balkon met uitzicht over de tuin, een badkamer met tweede toilet en een grote slaapkamer.Lay-outBaserenafsluitbare bergruimte (ca. 8,5 m2)Begane grondvoorterrein met één eigen parkeerplaatsgezamenlijke entree, brievenbussen en bellentableau met intercom

Je vind de Appartement aan de Kerkstraat Doenrade Nederland  te Doenrade nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Doenrade aan de Kerkstraat Doenrade Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Doenrade. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kerkstraat in Doenrade wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kerkstraat in Doenrade – Klik hier

Details van Appartement Kerkstraat in Doenrade

Prijs – 845.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kerkstraat Doenrade Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren