Kerkstraat Doesburg Nederland in Doesburg via Huurflits

Kerkstraat Doesburg NederlandLeuke kamer van 42 m2 in het pittoreske centrum van Doesburg. Deze sfeervolle kamer is gelegen op de eerste verdieping van een monumentaal pand. U kijkt uit op de winkelstraat van Doesburg en het openbaar vervoer bevindt zich op 3 minuten loopafstand. Tegenover het pand bevindt zich de prachtige horeca- en eetgelegenheid De WaagHet heeft een balkenplafond, een eigen aparte keuken, toilet en douche, die je deelt met drie andere bewoners

Je vind de Kamer aan de Kerkstraat Doesburg Nederland  te Doesburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Doesburg aan de Kerkstraat Doesburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Doesburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Kerkstraat in Doesburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Kerkstraat in Doesburg – Klik hier

Details van Kamer Kerkstraat in Doesburg

Prijs – 610.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 42

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kerkstraat Doesburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren