Kerkstraat in Utrecht via Esteon

KerkstraatTe huur: een 4-kamer woonhuis van 90m2 oppervlakte. De woning beschikt over 3 slaapkamer(s) en zal gestoffeerd opgeleverd worden. Te huur voor €1.450,- per maand. Voorzieningen: Aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt. De borgsom bedraagt €1.450,-. Past deze woning bij jouw wensen?

Je vind een Woonhuis te huur in Utrecht, Oost nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonhuis ligt in de stad Utrecht aan de Kerkstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonhuis te huur in Utrecht, Oost wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonhuis te huur in Utrecht, Oost – Klik hier

Details van Woonhuis te huur in Utrecht, Oost

Prijs – 1450.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 90m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kerkstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren