Kerkstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Kerkstraat Maastricht NederlandDe ruime woonkamer met open keuken (ca. 47 m²) is voorzien van een mooie parketvloer. Open keuken voorzien van mooie aanbouwkeuken en de navolgende apparatuur; gaskookplaat, koelkast en oven. Tevens vanuit de woonkamer middels een tussenportaal heeft men toegang tot de tuin, bijkeuken/berging (ca. 5,6 m²), toilet, badkamer en de 3 slaapkamers.

Je vind de Appartement aan de Kerkstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Kerkstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kerkstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kerkstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Kerkstraat in Maastricht

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 95

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kerkstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren