Kerkstraat Tegelen Nederland in Tegelen via Huurflits

Kerkstraat Tegelen NederlandLeuk, ruim appartement gelegen op de 2e verdieping in het centrum van Tegelen.Souterrain:In het souterrain bevindt zich de parkeergarage (niet inbegrepen in huurprijs) en de eigen berging.Begane grond:Op de begane grond bevindt zich een dubbele entree, welke beiden zijn voorzien van een trappenhuis en liftinstallatie. De centrale entree beschikt over een bellentableau en postkasten.Tweede verdieping:Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over een balkon van ca. 11 m², bereikbaar vanuit de woonkamer. De ruime woonkamer van ca. 38 m² is voorzien van een open keuken met eenvoudige keukenopstelling. De keuken biedt toegang tot de inpandige berging (ca. 4 m²) met witgoedaansluiting.De 2 slaapkamers en hobbykamer, met respectievelijke oppervlaktes van ca. 9, 17 en 8 m² zijn geheel naar eigen wens in te richten. Vanuit de hal zijn verder de halfhoog betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje en een grotendeels betegelde badkamer welke is voorzien van een ligbad, douche en vaste wastafel, bereikbaar.De huidige aanwezige zeilvloer kan huurder om niet gebruiken. Deze behoort niet tot het gehuurde en verhuurder is hier niet aansprakelijk voor. Bij eindoplevering zullen partijen overleg plegen of huurder de vloer moet verwijderen.

Je vind de Appartement aan de Kerkstraat Tegelen Nederland  te Tegelen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tegelen aan de Kerkstraat Tegelen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tegelen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kerkstraat in Tegelen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kerkstraat in Tegelen – Klik hier

Details van Appartement Kerkstraat in Tegelen

Prijs – 920.00
Aantal kamers – 6
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kerkstraat Tegelen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren