Kerkstraat Veendam Nederland in Veendam via Huurflits

Kerkstraat Veendam NederlandDit ruime en lichte appartement bevindt zich op de derde verdieping en beschikt over een balkon op het zuiden en een eigen inpandige berging. Het is gelegen op een aantrekkelijke locatie midden in het centrum van Veendam, met alle voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer en horecagelegenheden direct om de hoek. Het appartementencomplex is voorzien van een afgesloten portiek en lift.Het appartement is als volgt ingedeeld: een entree met intercom, een toilet met fontein, een L-vormige woonkamer met veel lichtinval en een balkon op het zuiden, een open keuken met gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en vriezer, een ruime slaapkamer met aangrenzende badkamer voorzien van douche en wastafel, en een bijkeuken met wasmachineaansluiting.

Je vind de Appartement aan de Kerkstraat Veendam Nederland  te Veendam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Veendam aan de Kerkstraat Veendam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Veendam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kerkstraat in Veendam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kerkstraat in Veendam – Klik hier

Details van Appartement Kerkstraat in Veendam

Prijs – 695.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 73

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kerkstraat Veendam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren