Kerkuil Breda Nederland in Breda via Huurflits

Kerkuil Breda NederlandRuime eengezinswoning in een groene en rustige omgeving!Entree aan de voorzijde van de woning. Via de hal met daarin een toiletruimte, de meterkast en de trap, heeft men toegang tot de open keuken. Direct grenzend aan de keuken bevindt zich de woonkamer van ruim 18 m2. Via de woonkamer loop je doormiddel van openslaande deuren toegang de zonnige achtertuin met berging. Via de vaste trapopgang naar de eerste verdieping kom je op de overloop uit. De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van ligbad, wastafel en toilet en een wasmachineaansluiting. Via een vaste trap bereik je de open zolder. Vanwege de aanwezigheid van een dakraam is hier een vierde slaapkamer te realiseren.Breda, een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. En uitgeroepen tot beste binnenstad van Nederland! Breda is in de loop der jaren uitgegroeid tot een moderne stad met, dankzij haar historische decor, een geheel eigen, gezellige sfeer. Het rijke verleden en het bruisende heden gaan naadloos in elkaar over. Een trendy winkelaanbod, prachtige monumenten en natuurlijk de Brabantse gastvrijheid in de vele tientallen restaurants en terrassen, Breda heeft het allemaal!De eengezinswoningen liggen in de kindvriendelijke wijk Paradijs. Deze wijk kenmerkt zich door een groene en rustige omgeving waar voornamelijk laagbouw is gebouwd. Het uitgebreide winkelcentrum Heksenwiel ligt nabij de woningen waardoor er voor de dagelijkse voorzieningen niet ver gereisd hoeft te worden. Mocht u toch wat anders nodig hebben bieden diverse uitvalswegen uitkomst. Behalve twee basisscholen bevindt zich ook een school voor voorgezet onderwijs nabij de woningen.

Je vind de Huurwoning aan de Kerkuil Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Breda aan de Kerkuil Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Kerkuil in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Kerkuil in Breda – Klik hier

Details van Huis Kerkuil in Breda

Prijs – 985.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 95

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kerkuil Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren