Kervelstraat Apeldoorn Nederland in Apeldoorn via Huurflits

Kervelstraat Apeldoorn NederlandSfeervolle en nette kamer, gelegen in een keurig pand in Welgelegen. Winkelcentrum en openbaar vervoer binnen handbereik! Deze kamer is erg licht en voorzien van een laminaatvloer. De nette faciliteiten deel je met 5 leuke huisgenoten!

Je vind de Kamer aan de Kervelstraat Apeldoorn Nederland  te Apeldoorn nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Apeldoorn aan de Kervelstraat Apeldoorn Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Apeldoorn. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Kervelstraat in Apeldoorn wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Kervelstraat in Apeldoorn – Klik hier

Details van Kamer Kervelstraat in Apeldoorn

Prijs – 300.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kervelstraat Apeldoorn Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren