Kesselkade Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Kesselkade Maastricht NederlandDeze zeer luxe studio is gelegen op een unieke locatie, midden in het centrum van Maastricht en direct aan de Maas. Het uitzicht over de Maas is fantastisch.Indeling:Begane grond: gezamenlijke entree met bellentableau en brievenbus.2e verdieping: Studio voorzien van een luxe keuken voorzien van spoelbak, koelkast, magnetron, 4-pits gasfornuis geheel gemeubileerd. De ruime badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.Er is een intercomsysteem en een gemeenschappelijke ruimte met 2 wasmachines en drogers en een ruim gemeenschappelijk dakterras.

Je vind de Studio aan de Kesselkade Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Maastricht aan de Kesselkade Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Kesselskade in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Kesselskade in Maastricht – Klik hier

Details van Studio Kesselskade in Maastricht

Prijs – 780.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kesselkade Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren