Kievitslaan Schiedam Nederland in Schiedam via Huurflits

Kievitslaan Schiedam NederlandRustige, mooie, schone, verfijnde buurt met een ziel en mooie energie die stroomt. Vriendelijke mensen overal. Dichtbij natuur en park op 2 minuten lopen maar ook dichtbij de stad schiedam en rotterdam. Gerenoveerd huis met een ziel en een boho-vipe. Verse bloemen op tafel. Mooie tuin om te ontspannen en te relaxen. 2 toiletten. Een conciërge/huishoudster in de buurt die de energie hoog, positief en stromend houdt. Het huis is erg schoon en dat houden we zo. Elke week maakt de schoonmaakster alle kamers schoon en het huis professioneel. Ramen worden regelmatig schoongemaakt.

Je vind de Kamer aan de Kievitslaan Schiedam Nederland  te Schiedam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Schiedam aan de Kievitslaan Schiedam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Schiedam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Kievitslaan in Schiedam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Kievitslaan in Schiedam – Klik hier

Details van Kamer Kievitslaan in Schiedam

Prijs – 680.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kievitslaan Schiedam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren