Kijkduinlaan Huisduinen Nederland in Huisduinen via Huurflits

Kijkduinlaan Huisduinen NederlandALGEMEEN:- Ligging nabij strand en duinen;- Twee slaapkamers;- Inpandige berging;- Unieke woonomgeving.OMSCHRIJVING:Deze leuke maisonette bevindt zich op de eerste en tweede verdieping. Via de centrale entree komt u boven in de hal. Hier vindt u de deuren naar de badkamer met douchecabine en wastafel, het toilet en de meterkast. Ook is hier de trap naar de tweede verdieping.Vervolgens komt u in de gezellige woonkamer met warme houten vloer en een fijn uitzicht over het plein. In de aparte keuken is een kookplaat, vaatwasser, afzuigkap en koelkast.Op de tweede etage is de overloop en de CV-ketel. Hier bevinden zich tevens twee ruime slaapkamers. Een van de slaapkamers heeft vaste kasten met veel opbergruimte.Op de binnenplaats, alleen toegankelijk voor bewoners, kunt u uw auto parkeren.

Je vind de Appartement aan de Kijkduinlaan Huisduinen Nederland  te Huisduinen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Huisduinen aan de Kijkduinlaan Huisduinen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Huisduinen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kijkduinlaan in Huisduinen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kijkduinlaan in Huisduinen – Klik hier

Details van Appartement Kijkduinlaan in Huisduinen

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kijkduinlaan Huisduinen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren