Kinkerstraat, Amsterdam, North Holland, Netherlands in Amsterdam via Huurflits

Kinkerstraat, Amsterdam, North Holland, NetherlandsAan het begin van de altijd gezellige Kinkerstraat is deze prachtige, recent gerenoveerde 1 slaapkamer woning te vinden!De woning is nog geen 2 jaar geleden volledig gerenoveerd, waarbij een nieuwe keuken, badkamer en vloer zijn aangebracht. De slaapkamer ligt aan de rustige achterkant van het pand en heeft een ensuite badkamer.Buurt:De woning is gelegen in de hippe buurt Oud-West, aan het begin van de Kinkerstraat.

Je vind de Huurwoning aan de Kinkerstraat, Amsterdam, North Holland, Netherlands  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Amsterdam aan de Kinkerstraat, Amsterdam, North Holland, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Kinkerstraat in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Kinkerstraat in Amsterdam – Klik hier

Details van Huis Kinkerstraat in Amsterdam

Prijs – 1300.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kinkerstraat, Amsterdam, North Holland, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren