Kinkerstraat in Amsterdam via Esteon

KinkerstraatTe huur voor €1.800,- per maand: een appartement van 58m2 met 4 kamers en 2 slaapkamer(s). Het wordt gemeubileerd opgeleverd. Voorzieningen: Parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt. De borgsom bedraagt €1.800,-. Sluit deze woning aan bij jouw woonwensen?

Je vind een 4-kamer appartement te huur in Oud-West, Amsterdam nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Kinkerstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 4-kamer appartement te huur in Oud-West, Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over 4-kamer appartement te huur in Oud-West, Amsterdam – Klik hier

Details van 4-kamer appartement te huur in Oud-West, Amsterdam

Prijs – 1800.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 58m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kinkerstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren