Klaasvelderweg Lemiers Nederland in Lemiers via Huurflits

Klaasvelderweg Lemiers NederlandIn het gehele appartement ligt een mooie onderhoudsvrije laminaatvloer, de wanden worden in wit opgeleverd, het appartement is instapklaar!Eventueel kunnen meubels alsmede witgoed tegen een geringe meerprijs geleverd worden.Afmetingen:Woonkamer/keuken 34 m2 groot.Slaapkamer voorzijde 18,80 m2 groot.Slaapkamer achterzijde 12 m2 groot.Badkamer 9 m2 groot.Bijzonderheden:Het appartement is op de begane grond gelegen.Instapklaar, koffer inpakken en wonen.Slaapkamer voorzijde voorzien van rolluik.Eigen parkeerplaats.

Je vind de Appartement aan de Klaasvelderweg Lemiers Nederland  te Lemiers nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Lemiers aan de Klaasvelderweg Lemiers Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Lemiers. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Klaasvelderweg in Lemiers wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Klaasvelderweg in Lemiers – Klik hier

Details van Appartement Klaasvelderweg in Lemiers

Prijs – 808.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 34

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Klaasvelderweg Lemiers Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren