Klarendalseweg Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Klarendalseweg Arnhem NederlandDe kamer is voorzien van eigen wastafel, hoog plafond, inbouwkast en laminaatvloer. Er is voldoende lichtinval door de grote raampartijen.Je deelt de voorzieningen met 4 huisgenoten. Vanuit de keuken bereik je het gedeelde balkon welke gelegen is aan de achterzijde. Er is een wasmachine voor gezamenlijk gebruik.

Je vind de Kamer aan de Klarendalseweg Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Klarendalseweg Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Klarendalseweg in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Klarendalseweg in Arnhem – Klik hier

Details van Kamer Klarendalseweg in Arnhem

Prijs – 470.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 11

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Klarendalseweg Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren