Kleiburg Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Kleiburg Amsterdam NederlandWij bieden je een plek in een prachtige omgeving met veel mogelijkheden. Dit is de ideale omgeving voor jonge werkende professionals.De lift brengt u naar de 8e verdieping van het complex. Eenmaal binnen loop je door de hal de woonkamer in. Deze is warm ingericht met nieuw meubilair. De keuken is volledig ingericht, met voldoende kastruimte en een wasmachine. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kledingkast. De badkamer heeft een douche en wastafel, het toilet is separaat.Functies:Volledig gemeubileerd appartementOnlangs gerenoveerd en ingerichtModerne keuken en badkamerGratis parkerenDirect beschikbaarMaximaal één persoon!

Je vind de Appartement aan de Kleiburg Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Kleiburg Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kleiburg in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kleiburg in Amsterdam – Klik hier

Details van Appartement Kleiburg in Amsterdam

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kleiburg Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren