Klein_Vijverdal Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Klein_Vijverdal Arnhem NederlandIndeling:Afgesloten entree met brievenbussen en intercominstallatie.Begane grond: entree, hal met toilet, tuingerichte woonkamer met veel privacy, vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon/privé terras. De open keuken is volledig uitgerust met inbouwapparatuur, de eetkamer heeft een groot raam, die ook als terrasdeur kan worden gebruikt. De ruime slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en heeft tevens een deur naar het terras. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel met meubel. In de berging is de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Je vind de Appartement aan de Klein_Vijverdal Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Klein_Vijverdal Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Klein Vijverdal in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Klein Vijverdal in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Klein Vijverdal in Arnhem

Prijs – 1075.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 66

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Klein_Vijverdal Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren