Kleine_Berg Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Kleine_Berg Eindhoven NederlandBegane grond: Centrale entree met intercominstallatie en brievenbussen. Via de volgende hal zijn de lift, trapopgang en het souterrain te bereiken. In het souterrain is de eigen berging gelegen. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping. De hal, voorzien van een intercominstallatie, biedt toegang tot de woonkamer, slaapkamer en de moderne toiletruimte. De lichte en goed indeelbare woonkamer geniet veel lichtinval door de vele raampartijen. De hal, woonkamer en keuken zijn voorzien van een laminaatvloer. Het balkon is op de zonzijde gelegen en is voorzien van houten vlonders. Vanaf hier heeft u uitzicht op de Grote Berg.

Je vind de Appartement aan de Kleine_Berg Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Kleine_Berg Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kleine Berg in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kleine Berg in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Kleine Berg in Eindhoven

Prijs – 1195.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kleine_Berg Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren