Kleine_Berg Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Kleine_Berg Eindhoven NederlandBEGANE GRONDOp de begane grond bevindt zich de centrale hal met bellentableau, intercom en brievenbussen. Via het trappenhuis of de lift bereikt u de tweede verdieping.TWEEDE VERDIEPINGGANGDe entree is bereikbaar via een overdekte galerij. De gang is voorzien van een intercominstallatie en een vaste kast met schuifdeuren en geeft u toegang tot alle vertrekken, te weten de woonkamer, de slaapkamer en de badkamer.WOONKAMER EN OPEN KEUKENDe lichte woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, een verlaagd plafond met inbouwspots en een koof voor de gordijnen en heeft een loopdeur naar het balkon. De open keuken is voorzien van een gezellige bar. Aan de achterzijde van de bar bevindt zich de aansluiting van de wasapparatuur. De keuken in rechte opstelling beschikt over de volgende apparatuur, te weten een vier pits gasfornuis, een afzuigkap en een onderbouwkoelkast met een vriesvak. De voorraadkast biedt praktische bergruimte en hier bevindt zich tevens de Nefit c.v.-ketel (2014) en de ventilatiebox.SLAAPKAMERDe slaapkamer is gelegen aan de voorzijde. Aangezien er zich slechts nog één woning naast het appartement bevindt, zullen weinig mensen de galerij passeren. De slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer en houten kozijnen met dubbele beglazing en handmatig bedienbare rolluiken. Via de loopdeur kunt u rechtstreeks naar de badkamer.BADKAMERDe geheel betegelde badkamer is bereikbaar via de slaapkamer of via de gang. De badkamer is voorzien van een donkere vloertegel en een lichte wandtegel. De badkamer is uitgerust met een ligbad, een designradiator, een wastafelmeubel, een spiegelkastje en een hangend closet. Tevens is er een aansluiting aanwezig ten behoeve van wasapparatuur.

Je vind de Appartement aan de Kleine_Berg Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Kleine_Berg Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kleine Berg in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kleine Berg in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Kleine Berg in Eindhoven

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kleine_Berg Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren