Kleine_Houtstraat Haarlem Nederland in Haarlem via Huurflits

Kleine_Houtstraat Haarlem NederlandBeschrijvingAuthentiek appartement in het centrum van HaarlemOp de eerste verdieping van het pand uit 1880 bevindt zich een ruim appartement. De woonkamer aan de voorzijde met uitzicht op het winkelgebied van Haarlem centrum. In het midden de ruime keuken met oa een vaatwasser. De hoofdslaapkamer heeft via openslaande deuren toegang tot een heerlijk terras.Aan het einde is de badkamer met douche en wastafel. Hier bevinden zich tevens de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Tot slot een separaat toilet.Een verrassend leuk appartement met eigen terras op een toplocatie.

Je vind de Appartement aan de Kleine_Houtstraat Haarlem Nederland  te Haarlem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Haarlem aan de Kleine_Houtstraat Haarlem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Haarlem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kleine Houtstraat in Haarlem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kleine Houtstraat in Haarlem – Klik hier

Details van Appartement Kleine Houtstraat in Haarlem

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 63

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kleine_Houtstraat Haarlem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren