Kleine_Kerkstraat Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Kleine_Kerkstraat Leeuwarden NederlandUniek wonen in Leeuwarden. Dat kan goed in deze buurt. Kleine Kerkstraat is gelegen in de buurt Nieuwestad. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.Deze studio beschikt over:- 30m2 woonoppervlakte- Redelijke badkamer- Redelijke toilet- Nette keuken- Woon en slaapgedeelte in 1

Je vind de Studio aan de Kleine_Kerkstraat Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Leeuwarden aan de Kleine_Kerkstraat Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Kleine Kerkstraat in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Kleine Kerkstraat in Leeuwarden – Klik hier

Details van Studio Kleine Kerkstraat in Leeuwarden

Prijs – 675.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kleine_Kerkstraat Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren