Kleine_Leliestraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Kleine_Leliestraat Groningen NederlandBeschrijvingVolledig gemeubileerd en gemoderniseerd appartement gelegen tussen het Noorderplantsoen en het stadscentrum.DivisieEntree, gang, berging met wasmachine.Trap naar de eerste verdieping, woonkamer met moderne open keuken en toegang tot het balkon.Eerste verdiepingTwee slaapkamers, badkamer met wastafel, douche en toilet.

Je vind de Appartement aan de Kleine_Leliestraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Kleine_Leliestraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kleine Leliestraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kleine Leliestraat in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Kleine Leliestraat in Groningen

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 100

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kleine_Leliestraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren