Kleine_Looiersstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Kleine_Looiersstraat Maastricht NederlandHet appartement maakt deel uit van een monumentaal pand en is gelegen in een rustige straat met veel groen. Bijna alle voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar.Indeling:Begane grond:Gemeenschappelijke ingang en trappartij naar verdiepingen.Eerste verdieping:Entree en via een klein portaal komt u in de gezellige open keuken met een eethoek. De keuken is voorzien van afzuigkap, gaskookplaat, koelkast, vaatwasser en combi magnetron. De sfeervolle woonkamer heeft een oppervlakte van ca.16 m2. Het appartement beschikt over 1 slaapkamer. De luxe badkamer is voorzien van vaste wastafel, rainshower, toilet en was-droogcombinatie.

Je vind de Appartement aan de Kleine_Looiersstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Kleine_Looiersstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kleine Looiersstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kleine Looiersstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Kleine Looiersstraat in Maastricht

Prijs – 1185.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 67

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kleine_Looiersstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren