Kleine_Oever Meppel Nederland in Meppel via Huurflits

Kleine_Oever Meppel NederlandEen keurige bovenwoning met 1 slaapkamer in het hart van Meppel, onlangs gerenoveerd en uitgerust met een nieuwe keuken. Als zelfstandige woning voldoet het aan de eisen voor het aanvragen van huurtoeslag, en beschikt het natuurlijk over een eigen badkamer en toilet. Met een minimale huurperiode van 1 jaar en een borg van 1 maandhuur plus voorschot voor gas, water en elektriciteit, biedt deze woning jou een fantastische kans om te genieten van alles wat Meppel te bieden heeft.

Je vind de Appartement aan de Kleine_Oever Meppel Nederland  te Meppel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Meppel aan de Kleine_Oever Meppel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Meppel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kleine Oever in Meppel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kleine Oever in Meppel – Klik hier

Details van Appartement Kleine Oever in Meppel

Prijs – 765.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 42

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kleine_Oever Meppel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren