Kleiweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Kleiweg Rotterdam NederlandDeze onlangs gerenoveerde kamer heeft een aparte slaapkamer, pantry met koel-vriescombinatie, magnetron-oven en koffiezetapparaat.Op dezelfde verdieping is de gedeelde keuken en toilet. De badkamer bevindt zich op de eerste verdieping.De kamer is gelegen in het populaire “Kleiwegkwartier” (Hillegersberg), op 5 minuten loopafstand van het NS-station Noord en alle belangrijke openbaar vervoerlijnen.

Je vind de Kamer aan de Kleiweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Kleiweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Kleiweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Kleiweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Kleiweg in Rotterdam

Prijs – 730.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kleiweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren