Kleiweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Kleiweg Rotterdam NederlandDeze karaktervolle recent gerenoveerde studio met leuke stoere sfeervolle details heeft een aparte slaapkamer, volledig ingerichte pantry met groot formaat koel-vriescombinatie, spoelbak, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en ga zo maar door.De studio is 32 m2 en het privé terras op het zuiden is 9 m2.Op dezelfde verdieping bevinden zich de gemeenschappelijke keuken, badkamer en toilet. Er zijn geen andere aangrenzende kamers op deze verdieping, dus privacy gegarandeerd.De studio is gelegen in de populaire wijk Kleiweg (Hillegersberg), op 5 minuten loopafstand van NS Station Noord en alle belangrijke openbaar vervoerlijnen.

Je vind de Studio aan de Kleiweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Kleiweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Kleiweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Kleiweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Kleiweg in Rotterdam

Prijs – 1290.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 32

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kleiweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren