Klinkenbergerweg Ede Nederland in Ede via Huurflits

Klinkenbergerweg Ede NederlandHet tweekamerappartement (tweede verdieping) is circa 41 m2 en beschikt over een eigen luxe keuken (met koelkast, vaatwasser, elektrische kookplaat en oven/magnetron), luxe badkamer met douche en een separaat toilet.Tevens heeft u de beschikking over een individuele afsluitbare berging van circa 6m2 in de onderbouw van het complex. Iedere bewoner heeft een eigen parkeerplaats en alle appartementen hebben een Frans balkon.

Je vind de Appartement aan de Klinkenbergerweg Ede Nederland  te Ede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Ede aan de Klinkenbergerweg Ede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Ede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Klinkenbergerweg in Ede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Klinkenbergerweg in Ede – Klik hier

Details van Appartement Klinkenbergerweg in Ede

Prijs – 898.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 41

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Klinkenbergerweg Ede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren