Klipper Huizen Nederland in Huizen via Huurflits

Klipper Huizen NederlandDirect aan het stadspark gelegen studio op de begane grond in een rustige buurt met een eigen parkeerplaats voor de deur. Eigen toegang aan de achterzijde plus gedeelde toegang aan de voorzijde (u deelt met bovenhuurders en hier bevindt zich ook de meterkast).De woning beschikt over veel kastruimte, 2-pits keramische kookplaat, koffiezetapparaat, wasmachine, vaatwasser, tv, radio, magnetron, oven, keukengerei, tuinmeubilair etc. Uitermate geschikt voor expats.

Je vind de Studio aan de Klipper Huizen Nederland  te Huizen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Huizen aan de Klipper Huizen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Huizen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Klipper in Huizen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Klipper in Huizen – Klik hier

Details van Studio Klipper in Huizen

Prijs – 1295.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 47

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Klipper Huizen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren