Kloosterbosstraat Kerkrade Nederland in Kerkrade via Huurflits

Kloosterbosstraat Kerkrade NederlandVia één van de twee slaapkamers toegang tot de nieuwe, geheel betegelde moderne badkamer.In deze badkamer is het heel gemakkelijk om even alle hectiek van een drukke dag achter u te laten door een heerlijke douche te nemen onder de inbouw regendouche. Deze voelt als een warme zomerse regenbui die over u heen valt. U wordt compleet in water gehuld waardoor uw lichaam lekker warm wordt, of juist afkoelt. De handdouche, een glazen douchescherm en handdoekradiator, wastafel met meubel voor voldoende opbergruimte ontbreken hier niet.Alle accessoires en de inbouwspots in deze badkamer zijn modern zwart. Vanuit de badkamer is een separate wasruimte bereikbaar. Alhier de aansluiting voor witgoedapparatuur.Het geheel betegelde nieuwe en moderne toilet is voorzien van een Geberit hangcloset en een zwart fonteintje met zwarte kraan. Zwarte inbouwspots zorgen voor eenheid en licht in de duisternis.Het bereiken van de ruime, hoge zolder is nu mogelijk via de nieuwe vlizotrap. Echter het creëren van een vaste trap naar de zolder behoort tot de mogelijkheden. Daarmee krijgt u een unieke kans om van deze bovenwoning een thuis te maken met vier slaapkamers met een eigen badkamer op deze verdieping.

Je vind de Appartement aan de Kloosterbosstraat Kerkrade Nederland  te Kerkrade nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Kerkrade aan de Kloosterbosstraat Kerkrade Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Kerkrade. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kloosterbosstraat in Kerkrade wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kloosterbosstraat in Kerkrade – Klik hier

Details van Appartement Kloosterbosstraat in Kerkrade

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 101

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kloosterbosstraat Kerkrade Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren