Kloosterdreef Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Kloosterdreef Eindhoven NederlandBegane grond:Ruime gezamenlijke entree/hal met belleninstallatie en brievenbussen. Entree tot het appartement. Appartement heeft eeninclusief moderne open keuken met luxe inrichting voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast (met vriesvak) en vaatwasser.Via de woonkamer komt u in de slaapkamer die grenst aan de betegelde badkamer met douche, vaste wastafel, toilet en aansluiting voor wasmachine

Je vind de Appartement aan de Kloosterdreef Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Kloosterdreef Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kloosterdreef in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kloosterdreef in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Kloosterdreef in Eindhoven

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 42

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kloosterdreef Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren