Kloosterraderstraat Kerkrade Nederland in Kerkrade via Huurflits

Kloosterraderstraat Kerkrade NederlandHet aanbieden van 75 hoogwaardige studio’s voor (internationale) studenten en young professionals. De studio’s hebben uw eigen keuken, badkamer en tal van extra’s!De huurprijs is inclusief gebruik van gas, water en elektra, high speed internet, tv-aansluiting, een tweepersoonsbed met matras, een bureau met stoel en een tv-meubel. Keuken voorzien van koelkast, combimagnetron, kookplaat en veel opbergruimte / Bureau met stoel en TV meubel / Eigen badkamer / IntercomOp de begane grond bieden wij u een verlengstuk van uw woonkamer, hier vindt u een rustige plek om te studeren of te werken, tafelvoetbal of schaken in de lounge, uw was te doen of spiermassa op te bouwen in de sportschool! Daarnaast hebben we een huismeester ter plaatse en een schoonmaker voor de openbare ruimte.

Je vind de Studio aan de Kloosterraderstraat Kerkrade Nederland  te Kerkrade nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Kerkrade aan de Kloosterraderstraat Kerkrade Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Kerkrade. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Kloosterraderstraat in Kerkrade wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Kloosterraderstraat in Kerkrade – Klik hier

Details van Studio Kloosterraderstraat in Kerkrade

Prijs – 659.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kloosterraderstraat Kerkrade Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren