Kloosterradestraat Kerkrade Nederland in Kerkrade via Huurflits

Kloosterradestraat Kerkrade NederlandHet doorzon appartement is goed bereikbaar met veel voorzieningen op loopafstand van het centrum van Kerkrade, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden. Indeling: Centrale ingang, meterkast.Berging. Trap naar 1e etage. overloop. Toegang tot Slaapkamer 1 (+/- 15 m2), Badkamer met douche, wastafel, wc en wasmachine aansluiting. Ruime open leefkeuken (+/-25 m2), woonkamer (+/- 25 m2) en slaapkamer 2(+/- 10 m2). Alle maten zijn circa maten.

Je vind de Appartement aan de Kloosterradestraat Kerkrade Nederland  te Kerkrade nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Kerkrade aan de Kloosterradestraat Kerkrade Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Kerkrade. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kloosterradestraat in Kerkrade wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kloosterradestraat in Kerkrade – Klik hier

Details van Appartement Kloosterradestraat in Kerkrade

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 83

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kloosterradestraat Kerkrade Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren