Kloosterstraat BergenopZoom Nederland in BergenopZoom via Huurflits

Kloosterstraat BergenopZoom NederlandBegane grond:Entree met direct de trap omhoog naar de eerste en tweede verdieping.Tweede verdieping: (appartement)Op de overloop van deze verdieping hangt in het berghok de ketel en is de wasmachine geplaatst die bij het appartement hoort.Entree met directe toegang tot de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een open keuken die is uitgerust met koelkast met vriesgedeelte, combi-magnetron, gaskookplaat, afzuigkap, rvs-spoelbak en onderkastjes.De badkamer beschikt over een nette inloopdouche, een wastafel met bijbehorend meubel.Het toilet is separaat van de badkamer.Aan de voorzijde van het object bevindt zich de slaapkamer.

Je vind de Appartement aan de Kloosterstraat BergenopZoom Nederland  te BergenopZoom nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad BergenopZoom aan de Kloosterstraat BergenopZoom Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in BergenopZoom. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kloosterstraat in Bergen op Zoom wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kloosterstraat in Bergen op Zoom – Klik hier

Details van Appartement Kloosterstraat in Bergen op Zoom

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kloosterstraat BergenopZoom Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren