Kloosterstraat Biervliet Nederland in Biervliet via Huurflits

Kloosterstraat Biervliet NederlandIndeling:Hal met meterkast, toilet, woonkamer, dichte keuken met eenvoudig keukenblok, koelkast en magnetron, toegang tot tuin met stenen berging en achterom.1e verdieping:Overloop, 2 slaapkamers met laminaatvloer en badkamer met douche en wastafel.2e verdieping:bergzolderTevens is deze woning voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en zonnepanelen.

Je vind de Huurwoning aan de Kloosterstraat Biervliet Nederland  te Biervliet nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Biervliet aan de Kloosterstraat Biervliet Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Biervliet. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Kloosterstraat in Biervliet wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Kloosterstraat in Biervliet – Klik hier

Details van Huis Kloosterstraat in Biervliet

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 88

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kloosterstraat Biervliet Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren